joi, 8 ianuarie 2015

Amenajat,renovat,zugravit garsoniera Bucuresti

Locuinta reprezinta spatiul in care orice om se simte ?acasa?. Fie ca este una somptuoasa sau de mai mici dimensiuni, amenajarea acesteia il reprezinta intrutotul pe locatar.
O garsoniera presupune o amenajare in care se regaseste esteticul si functionalul. Mobilierul cu care se doteaza o garsoniera este preferabil sa fie modular, in culori deschise pentru a imprima interiorului luminozitate.
Un dulap compus din corpuri inchise si etajate, cu pat rabatabil pentru una sau doua persoane genereaza spatiu suficient pe timp de zi cand este inchis si loc pentru depozitarea diferitelor obiecte necesare.
O masa plianta sau fixa asezata pe un perete lateral, doua fotolii si cateva scaune pliante sunt de mare utilitate. Biroul poate avea dulapuri laterale cu usi sau sertare.
Peretii si perdeaua este recomandabil sa fie in culori deschise pentru luminozitate.
Bucatariile garsonierelor sunt mici, dar utilate cu mobilier pe colt compus din corpuri suspendate si asezate pe dusumea din care sa se deschida o masa rabatabila rezolva problema de spatiu si utilitate.
Un dressing in hol care include pantofarul si o oglinda pe usa, va determina un spatiu utilat si bine organizat pe verticala.

In privinta elementelor decorative si a accesoriilor, acestea pot fi compuse din draperii colorate, cuverturi de pat in culori contrastante sau perne decorative asezate pe fotolii sau pe jos, intr-un colt al camerei. Un ceas de perete, ar completa designul in mod elegant si placut.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu